Ηλιακή συλλογή Co., περιορισμένη, ως κατασκευαστής επαγγελματικών βουρτσών έπιπλα εξωτερικού χώρου, ιδρύθηκε το 2005, και έχει γίνει ένας γνωστός κατασκευαστής και εξαγωγέας για περισσότερα από 11 χρόνια. Κύρια αγορά μας είναι η Δυτική Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και την Αυστραλία.

Οι τεχνίτες μας έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί πιστός στην διαχρονική τέχνη ποιότητας επίπλων σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων. Τα έπιπλα μας είναι κατασκευασμένα χρησιμοποιώντας μόνο τα υψηλότερης ποιότητας αλουμίνιο και πιο ανθεκτικό μπαστούνι διαθέσιμα που ενισχύουν τα έπιπλα και να καθιστούν εξαιρετικά ελατό. SLC έπιπλα είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία των τερμάτων και υφάσματα για να ταιριάζουν σε κάθε στυλ ή ρύθμιση, και επίσης προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από άλλα βοηθητικά κομμάτια που είναι βέβαιο ότι θα ενισχύσει οποιοδήποτε υπαίθριο χώρο διαβίωσης. Αυτά τα στοιχεία που SLC έπιπλα αναψυχής εκτός από όλους τους άλλους και όταν αγοράζετε μέσω της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να αγοράσετε μια ιστορία της ποιότητας και αριστείας, και τα έπιπλα που θα διαρκέσουν και στο μέλλον. «Firstandquot ποιότητας? είναι πάντα το σύνθημα της ηλιακή συλλογή.

Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή άριστης ποιότητας χειροποίητα έπιπλα εξωτερικού χώρου casual σπίτι και αξεσουάρ στο εργοστάσιο-άμεση τιμολόγηση, με την έγκαιρη παράδοση, εγγυημένη ικανοποίηση, και την πιο εξατομικευμένη εξυπηρέτηση στη βιομηχανία.

Χαιρετίζουμε θερμά να επισκεφθείτε μας εργοστάσιο andamp? εκθεσιακό χώρο!